Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Cizre'de Yatılı Kız Kuran Kursu dualarla açıldı

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        Haber : Abidin Yel

        Kamera : Abidin Yel

        ŞIRNAK (İHA) - Şırnak'ın Cizre ilçesinde İlçe Müftülüğüne bağlı Yatılı Kız Kuran Kursu dualar eşliğinde hizmete açıldı.

        Cizre'de Nur Mahallesinde bulunan 2 katlı Eski Vergi Dairesi hizmet binasında açılan kursun açılış törenine Türkiye Diyanet Vakfı Genel Merkezi Şube Hizmetleri Müdürü Yavuz Kocamış, Şube Görevlisi Cemil Bedir, Şırnak İl Müftüsü Ramazan Tolon, İlçe Müftüsü Selahattin Yılmaz, sakinleri ve davetliler katıldı.

        Kur'an'ı Kerim tilaveti ile başlayan açılış programı Silopi Müftüsünün okuduğu dua ile devam etti. Okunan duaların ardından yatılı kız Kuran Kursu Türkiye Diyanet Vakfı Genel Merkezi Şube Hizmetleri Müdürü Yavuz Kocamış, Şube Görevlisi Cemil Bedir, Şırnak İl Müftüsü Ramazan Tolon ve davetlilerin iştiraki ile dualar eşliğinde açılışı yapıldı.

        Açılıştan sonra davetliler ve vatandaşlar Yatılı Kız Kuran Kursu binasını gezip, yetkililerden bilgi aldı. Kursta eğitim gören kız öğrencilerde davetlileri Kur'an'ı Kerim'den dualar okuyarak karşıladı.

        (AY-MP-Y)

        15.02.2017 16:11:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler