Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karesi'de bininci yeni yapı ruhsatı

        (Fotoğraflı)

        Taşkın Sarıca

        BALIKESİR (İHA) - 2014 yılından bu yana 2 bin 115 adet yapı ruhsatı veren Karesi Belediyesi, yeni yapı ruhsatında ise bine ulaştı. İbrahim Bozkurt adlı vatandaşa yeni yapı ruhsatını Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz teslim etti.

        Balıkesir'in geleceğinin parlak olduğunu söyleyen Başkan Yücel Yılmaz, Merkez Bankası'nın araştırmasına göre Türkiye'de emlak değeri en çok yükselen ilin Balıkesir olduğunu ifade ederek, "Bu nedenle geleceği iyi planlamak gerekiyor. Bu noktada tüm Balıkesirlilere önemli sorumluluklar düşüyor. Bizler yapı stoku sağlam bir Balıkesir için çalışıyoruz" açıklamasında bulundu.

        İbrahim Bozkurt'a yeni yapı ruhsatını teslim eden Başkan Yılmaz, hayırlı olsun temennisinde bulundu.

        Yeni yapı ruhsatında bine ulaşan Karesi Belediyesi ayrıca toplam 2 bin 115 tane de yapı ruhsatı verdi. Belediye tarafından 2014 yılında 522, 2015 yılında 741, 2016 yılında ise 768 adet yapı ruhsatı verilirken 2017 yılında 15 Şubat'a kadar olan kısımda 84 adet yapı ruhsatı sahiplerine teslim edildi.

        (TS-

        15.02.2017 16:13:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler