Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Pamukkale Üniversitesinde güvenlik toplantısı yapıldı

        (Fotoğraflı)

        DENİZLİ (İHA)- Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) ve Yüksekokulları ile üniversite yurdunun sorunları ve güvenliğinin görüşüldüğü 'Üniversite Güvenlik Toplantısı', gerçekleştirildi.

        Denizli Pamukkale Üniversitesi ve üniversitenin Yüksekokulları, öğrenci yurtlarının görüşüldüğü 'üniversite güvenlik toplantısı', Vali Ahmet Altıparmak başkanlığında yapıldı.

        Valilikte düzenlenen toplantıya, Vali Yardımcısı Rifat Ata, Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Jandarma Komutanı Albay Cengiz Yıldız, Merkezefendi ve Pamukkale Kaymakamları, KYK Müdürü Alaeddin Aktaş ile diğer yetkililer katıldı.

        Toplantıda, İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerince slayt eşliğinde sunum yapıldı. Üniversite ile ilgili tüm sorunlar, çözüm önerileri ve talepler toplantıda değerlendirildi.

        (MT-Y)

        15.02.2017 17:17:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler