Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kargın'da dere temizliği

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Ahmetli'nin Kargın Mahallesinde bulunan derenin temizlik çalışmasını başlattı.

        MASKİ Genel Müdürlüğü, 17 ilçe genelindeki derelerde ıslah, temizlik ve korkuluk çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ahmetli Kargın Mahalle Muhtarlığınca MASKİ Genel Müdürlüğü'ne yapılan başvuru sonucunda mahallede bulunan derede temizlik çalışmasına başlandı. MASKİ Genel Müdürlüğü Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, Kargın Mahallesinde bulunan ıslahsız kuru derede 2 bin 500 metrelik temizlik çalışmasını başlattı. Derenin temizlik çalışması tamamlandığında yağışlı havalarda olası su taşkınlarının önüne geçerek dere çevresinde yaşayan vatandaşların ve tarım arazilerinin zarar görmesi engellenmiş olunacak.

        (SC-Y)

        15.02.2017 17:20:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler