Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Belediye Meclis üyelerine yönelik müze kurulum çalışmaları hakkındaki bilgilendirme toplantıları devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        Fatma Savaş İnal

        BİLECİK (İHA) - Bozüyük Şehir Müzesi ve Arşivi kurulum çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, Bozüyük Belediyesi CHP ve MHP Belediye Meclis üyeleri müze kurulum çalışmaları hakkında bilgilendirildi.

        Bozüyük Şehir Müzesi ve Arşivi'nde gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına, CHP Belediye Meclis üyeleri Coşkun Aksu, İsmail Yemen, İsmail Hakkı Demir ve Mehmet Aytaş, MHP Belediye Meclis üyelerinden Avukat Emel Akan Yıldırım, Derya Ahmet Baltacı, Hakan Karuk, Şaban Duman, İsmet Ülken, Nizamettin Kırkan, Evren Karadeniz katıldı. Toplantıda Müze Kurulum Koordinatörü ve AK Parti Belediye Meclis üyesi Veysel Kılıç, hazırladığı sunum eşliğinde müze ile ilgili olarak bu güne kadar yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Misafirlerine müzeyi de gezdiren Kılıç Müzenin bu günkü konumuna gelmesi ile ilgili olarak detaylı bilgiler aktararak, Kültür Bakanlığı ile yapılan çalışmalar, müzede sergilenecek eserlerin kimlerden temin edildiği, müze içinde yer alan eserler ve açılış tarihi hakkında bilgi verdi ve Meclis üyelerinin sorularını yanıtladı.

        (FSİ-Y)

        15.02.2017 18:04:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler