Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Özefe, Bakü-Tiflis-Kars Demir İpekyolu ile Mozeret Tüneli inşaatlarını denetledi

        (Fotoğraflı)

        Olgun Yıldız

        ARDAHAN (İHA) - Ardahan Valisi İbrahim Özefe, Çıldır ilçesinde muhtarlarla toplantı yaptı, Bakü-Tiflis-Kars (BTK) Demir İpekyolu ile Mozeret Tüneli inşaatlarını denetledi.

        Beraberinde ki kurum müdürleriyle birlikte Çıldır'a giden Vali Özefe, İmam Hatip Lisesi Konferans Salonunda köy ve mahalle muhtarları ile toplantıda bir araya geldi. Muhtarların sorun ve taleplerini yerinde dinlemek için toplantılar yaptığını söyleyen Vali Özefe, söz alarak konuşan muhtarların kendisine ilettiği sorun ve talepleri dinleyerek notlar aldı. Sorun ve taleplerin çözümü noktasında kurum müdürlerine talimatlar veren Vali Özefe, bu sorun ve taleplerin hızlı bir şekilde değerlendirilmesini istedi.

        Toplantının ardından, Bakü-Tiflis-Kars (BTK) Demir İpekyolu'nun geçtiği güzergaha giden Vali Özefe, müteahhit firma yetkilisinden demir yolunda ki çalışmaların durumu ve gidişatı hakkında bilgi aldı.

        Vali Özefe daha sonra Aktaş Sınır Kapısı'na ulaşımı sağlayacak olan Mozeret Tüneli inşaatını denetledi. Kazı çalışmaları devam eden tünelde incelemelerde bulunan Vali Özefe, müteahhit firma yetkilisinden çalışmaların durumu hakkında bilgi aldı.

        (OY-AA-Y)

        16.02.2017 09:04:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ardahan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ardahan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler