Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gümüşhane'de kar yağışı

        - Kürtün ilçesinde okullar bir günlüğüne tatil edildi

        (Fotoğraflı)

        Recep Ergin

        GÜMÜŞHANE (İHA) - Gümüşhane'de özellikle Karadeniz sahiline yakın ilçelerde dün akşam saatlerinde başlayan yoğun kar yağışının ardından Kürtün ilçesinde gerçekleşen yoğun kar yağışının ardından okullara bir gün ara verildi.

        Dün akşam saatlerinde başlayan ve gece etkisini artıran kar yağışı nedeniyle Kürtün ilçesinde 28 köy yolu ulaşıma kapanırken, Torul ilçesinde de etkili olan yağış nedeniyle yüksek kesimdeki 15 köy yolu ulaşıma kapandı.

        Yağışın ardından Kürtün ilçesi genelindeki tüm okullar bir günlüğüne tatil edilirken, ilçedeki engelli ve hamile kamu personeli bir gün idari izinli sayıldı.

        İl Özel İdaresine bağlı ekipler yoğun yağışın devam etmesi nedeniyle yalnızca acil durumlara müdahale ederken, yağışın durmasıyla birlikte karla mücadele çalışmalarına başlayacak.

        Son meteorolojik tahminlere göre Torul ve Kürtün ilçeleri haricinde il merkezi ve diğer ilçelerde çok hafif şekilde gerçekleşen yağışın Cuma günü akşam saatlerinden sonra yerini güneşli havaya bırakacağı tahmin ediliyor.

        (RE-ÖS-Y)

        16.02.2017 09:46:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gümüşhane haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gümüşhane Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler