Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Depremzedelere ücretsiz danışmanlık

        (Fotoğraflı)

        Gürkan Düzenli

        ÇANAKKALE (İHA) - Çanakkale'de faaliyet gösteren Relax Seyhan Seyhan Gayrimenkul ve Yönetim Danışmanlığı, Ayvacık ve köylerindeki depremden etkilenen vatandaşlara, konut edinme ve danışmanlık hizmetlerini ücretsiz olarak verecek.

        Relax Seyhan Seyhan Gayrimenkul ve Yönetim Danışmanlığından yapılan basın açıklamasında, "Sosyal sorumluluk ilkesiyle bugüne kadar birçok projeye imza atan Relax Seyhan Seyhan Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı olarak Çanakkale'de yaşanan ve tüm Türkiye'yi derinden etkileyen Ayvacık ve köylerindeki deprem sonrası evleri yıkılan vatandaşlarımıza öncelikle geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. Son dönemde şehrimizi ve ülkemizi derinden etkileyen terör olaylarında canı yanan gençlerimizin ailelerine evlatlarına bu vatan toprağını emanet eden şehit ailelerine Türkiye'nin neresinde olursa olsun konut edinme anlamında Relax Seyhan Seyhan Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı ile yapacakları tüm işlerden hiç bir şekilde ücret bedeli almayacağımızı kamu oyuna duyururuz. Ayrıca bu vesile ile Ayvacık'ta yaşanan doğa faciasından ötürü evleri yıkılan ailelerinde aynı şekilde bizlerle yapacakları tüm kurumsal iş birlikteliklerinde hiçbir şekilde hizmet bedeli almayacağız. Bu vatan ve bu şehir için yapılacak tüm sosyal sorumluluk projelerinde bize düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmek için biz Relax Seyhan Seyhan Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı olarak taşında altında elimiz devamlı olacaktır" ifadelerine yer verildi.

        (GD)

        16.02.2017 10:46:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler