Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kütahyalı dernekler federasyon çatısı altında birleşti

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Efe

        KÜTAHYA (İHA) - İzmir'de, Kütahyalı derneklerin federasyon çatısı altında birleşmeleri sevinçle karşılandı.

        Federasyon binasının tadilat da olması dolayısıyla yakında yeni binaya taşınılacağı açıklandı.

        Gediz Yesilovalılar Dernek Başkanı Mahmut Altınsay ve Kuşulular Dernek Başkanı Yener Dumlupınar, "Yıllardır dernek olarak verdiğimiz çalışmaları artık federasyon olarak yapmak bizleri sevindirdi" dediler.

        Bursa'daki Kütahyalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Beyhan Gündüz, "Hayırlı olsun" diyerek İzmir'deki hemşehrilerine her türlü desteğe hazır olduklarını dile getirdi.

        Avrupa Kütahyalılar Federasyon Başkanı Adil Emsen, "İzmir'deki hemşehri derneklerin bu güzel çalışmalarını tebrik ediyorum Avrupa ve Türkiye arasında Kütahyalıların köprüsü olduğumuzu ve olacağımıza belirtmek isterim" diye konuştu.

        Almanya Wuppertal Kütahyalılar kültür dernek başkanı İsmail Taşcıoğlu birlikteliğin Kütahyalılar için hayırlı olmasını ve güzel işlere vesile olmasını temenni etti. (EFE)

        16.02.2017 10:50:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler