Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yenimahalle'de miniklere ücretsiz tiyatro oyunu

        (Fotoğraflı)

        ANKARA (İHA) - Yenimahalle Belediyesi tarafından miniklerle buluşturulan ücretsiz müzikli çocuk oyunları, "Karpuzun İçindeki Masal" adlı oyunla devam etti.

        50'inci Yıl Dört Mevsim Tiyatro Salonu'nda miniklerin yoğun katılım gösterdiği oyunda, karpuzun içinde yaşanan bir masala şahitlik eden çocuklar eğlenceye doydu. Yardımsever ve çalışkan Memiş'in hikayesini izleyen çocuklar, Memiş'in Karpuz Sultanlığı padişahının kızı Suspusu konuşturmak için yola koyulmasını ve yolda başına gelen olayları kahkahayla izledi. Oyun sonunda Suspusu konuşturmayı başaran Memiş, aynı zamanda miniklere iyiliği ve iyilik yapan insanların eninde sonunda mükafatlandırılacaklarını aktardı.

        Oyun kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için 19, 21, 23, 26 ve 28 Şubat tarihleri ile 2, 5 ve 7 Mart'ta da sahnelenecek.

        (DY-CC-Y)

        16.02.2017 11:16:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler