Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hakkari'de 'Yalnız Değilsiniz' projesi

        (Fotoğraflı)

        Mimar Kaya

        HAKKARİ (İHA) - Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce hazırlanan "Yalnız Değilsiniz" projesi kapsamında yöredeki çocuklar sevindiriliyor.

        Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce hazırlanan "Yalnız Değilsiniz" projesi kapsamında Hakkari Özel Eğitim Merkezinde eğitim gören orta engelli 30 öğrenciye toplumla olan bağlarının artırılması ve eğlenceli bir gün geçirmelerinin sağlanabilmesi için kahvaltı etkinliği düzenlendi. Bir alışveriş merkezinde düzenlenen kahvaltı programına Hakkari Valisi Cüneyt Orhan Toprak, eşi Funda Toprak, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

        Kahvaltı sonrasında çocuklar oyun salonunda 'Kanka Polis' maskotu ile eğlenceli dakikalar geçirdiler.

        Burada konuşan Hakkari Valisi Cüneyt Orhan Toprak, Hakkari Özel Eğitim Uygulama Merkezinin orta düzeyde engelli olan 30 öğrencisiyle beraber mutlu bir sabah yaşadıklarını söyledi. Vali Toprak, "Çocuklarımızın yüzlerindeki sevinci, heyecanı ve mutluluğu gördük. Kahvaltı programının devamında da yine emniyet teşkilatımız öğrencilerimize hediyeler verdi. Ne kadar mutlu olduklarını hepimiz gördük. Öğrencilerimiz, her sabah saat 08.00'de özel servisleri ve öğretmenleri nezaretinde okullarına gidiyor. Burada hayatlarının en güzel becerilerini öğrenerek yaşıyorlar. Bunun yanında el işi gibi ve zihinsel gelişimlerini de geliştiriyorlar ve sosyalleşiyorlar. Bunun haricinde de öğretmenler ve bakıcıları hep beraber oyun oynuyorlar. Programımızın devamında ilimizde bulunan bu güzel oyun merkezinde saat 15.00'e kadar arkadaşlarıyla eğlenecekler. Bizlerde bu ilin yöneticileri olarak bu yavrularımızı böyle gördükçe mutlu oluyoruz. Bu organizasyonu düzenleyen İl Emniyet Müdürlüğümüze ve İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

        (MK-MSA-Y)

        16.02.2017 12:00:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler