Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Baran'dan genç hafızlara ziyaret

        (Fotoğraflı)

        KOCAELİ (İHA) - Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Yarımca'da bulunan Mehmet Akif Ersoy Yatılı Erkek Kur'an Kursu'nda eğitim gören genç hafız adaylarını ve anasınıfı öğrencilerini ziyaret etti.

        Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Yarımca'da bulunan Mehmet Akif Ersoy Yatılı Erkek Kur'an Kursu'na ziyarette bulundu. Başkan Baran, burada hem genç hafız adaylarını hem de anasınıfı öğrencileriyle bir araya geldi. Yurt dışından gelen öğrencilerin de eğitim gördüğü Kur'an Kursu'na incelemelerde bulunan Başkan İsmail Baran, yetkililerden de eğitimler hakkında bilgiler aldı.

        Ziyarette konuşan Başkan İsmail Baran, "Kur'an-ı Kerim yüce Rabbimizin kelamıdır. Müslümanların da yüce yaratıcının bu kelamını okuması, öğrenmesi ve onu anlaması en büyük görevlerinden birisidir. Kur'an-ı Kerim'i okumak, onu anlamak ve onunla amel etmek Müslümanların en büyük görev ve vazifesidir. Kuran'a gönül verip öğrenen olmanızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum" diye konuştu.

        (GY-Y)

        16.02.2017 12:03:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler