Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kütahya'da konser

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Efe

        KÜTAHYA (İHA) - Grup Yeni Türkü, Kütahyalılarla bir araya geldi. Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu'nun da katıldığı ve Hezar Dinari Kültür Merkezi'nde yapılan Yeni Türkü konseri'ne ilgi büyük oldu.

        Salonu dolup taşıran ve dinleyiciler tarafından büyük alkış toplayan konsere, Belediye Başkan Yardımcılarız Fatih Kölgeli, Murat Arık, Ali İhsan Ertaş, Emniyet Müdürü Hasan Çevik ve Baro Başkanı Ahmet Atam katıldı.

        Konserin sona ermesinin ardından Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, "Bu toprağın ezgileri her zaman bam telimize dokunmuştur. Bizim coğrafyamızın sanatçıları dünya çapında kabul görmüş ve görecek kalitede kumaşa sahiptirler. Bu sanatçılardan bir tanesi de grup Yeni Türkü'dür. Bizlere bu güzel müzik ziyafetini yaşattıkları için kendilerine çok teşekkür ediyorum.Kütahyalı hemşehrilerimiz her şeyin en iyisine layıktır. Bu yüzden böyle kaliteli, böylesine güzel sanatçılarımızı, konserlerle, söyleşilerle, tiyatrolarla vatandaşlarımızla buluşturmaya devam edeceğiz" dedi.

        Başkan Saraçoğlu'nun konuşmasının ardından Yeni Türkü solisti Derya Köroğlu, "Bizleri Kütahyalılarla buluşturduğu için Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu'na yürekten teşekkür ediyoruz. Böyle güzel memlekette ve böyle güzel insanların karşısında olmak bizleri çok mutlu etti.Kültür sanata destek veren, sanatın ve sanatçının yanında yer alan bir Belediye Başkanı'na sahip oldukları için Kütahyalı'lar çok şanslı. Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu'nun diğer belediye başkanlarına da örnek olmasını temenni ediyoruz" diye konuştu.

        Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu günün anısına Grup Yeni Türkü'ye çini tabak hediye etti. (EFE)

        16.02.2017 12:24:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler