Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Beyşehir Kaymakamı Şahiner, nüfus müdürlüğünde incelemede bulundu

        (Fotoğraflı)

        Ali Rıza Önses

        KONYA (İHA) - Konya'nın Beyşehir İlçe Kaymakamı Muzaffer Şahiner, nüfus müdürlüğünde incelemelerde bulundu.

        Kaymakam Şahiner, İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yeni yıldan itibaren uygulanmaya başlanılan "Kimlik Kartı Yaygınlaşma Projesi"nin Beyşehir ayağında yürütülen çalışmaları yerinde görmek üzere nüfus müdürlüğünü ziyaret etti. Ziyaretinde, ilçedeki kimlik kartı başvuruları ve yapılan işlemleri yerinde inceleyen Şahiner, çalışmalarla ilgili Nüfus Müdürü Nevin Esma Özpınar'dan bilgi aldı. Özpınar, Beyşehir'de müracaatların başladığı günden bugüne kadar 2 bin 547 kişinin yeni kimlik kartı talebiyle nüfus müdürlüğüne başvuru yaptığını söyledi. Kaymakam Şahiner, ziyaretinde kendisi için de yeni kimlik kartı başvurusunu yaptı.

        Ziyarette, yeni kimlik kartı başvuruları ile ilgili hangi belgelerin gerektiği konularında da bilgilendirmede bulunuldu.

        (İB-AH-Y)

        16.02.2017 12:39:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler