Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hakkarili öğrencilere afet semineri

        (Fotoğraflı)

        HAKKARİ (İHA) - Hakkari Valiliği İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü uzmanları tarafından "Afete Hazır Türkiye" projesi kapsamında Anadolu İmam Hatip Lisesi (AİHL) öğrencilerine eğitim semineri verildi.

        AİHL'de düzenlenen seminere çok sayıda öğrenci katıldı. Hakkari Valiliği İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü uzmanları, Acil Durum Yönetimi Başkanlığının "Afete Hazır Türkiye" projesi içinde yer alan "Afete Hazır Okul" projesi kapsamında öğrencilere detaylı bilgiler verdiler. Hakkari'nin deprem kuşağında bulunduğunu, bunun için herkesin afete hazırlıklı olması gerektiğini belirten AFAD uzmanları, eğitimin herhangi bir afet anında yaşanabilecek karmaşa ve telaşı gidermeye yardımcı olacağını, bunun da yaşanacak muhtemel zararların azalmasını sağlayacağını ifade ettiler.

        (FT-MSA-Y)

        16.02.2017 13:05:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler