Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karatepeliler Köyü Derneğinden Başkan Kurt'a ziyaret

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Karatepeliler Köyü Derneği üyeleri ile bir araya geldi.

        Başkan Kurt'un makamında gerçekleştirilen ziyarete, Karatepeliler Köyü Derneği Başkanı Daimi Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Dernek Başkanı Daimi Özdemir, Başkan Kurt'a dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi. Odunpazarı Belediyesi'nin çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten Özdemir, Başkan Kurt'a çalışmalarında başarılar diledi.

        Başkan Kurt, Karatepelilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, dernek çalışmalarında başarılar diledi. Köy derneklerinin önemine değinen Başkan Kurt, sivil oluşumların her zaman bir adım önde olduğunu ifade etti.

        (İHA-KÇ)

        16.02.2017 13:44:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler