Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tendürek Geçidinde yoğun tipi

        (Fotoğraflı)

        Bülent İba

        AĞRI (İHA) - Ağrı'nın Doğubayazıt ile Van'ın Çaldıran ilçeleri arasındaki Tendürek Geçidinde etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle birçok araç yolda kaldı.

        Dünden beri bölgede etkisini sürdüren kar yağışı, hayatı olumsuz etkiliyor. Doğubayazıt-Çaldıran karayolu üzerindeki Tendürek Geçidinde tipi nedeniyle araçların geçişine izin verilmiyor. Yağan kar yağışının ardından yolda yoğun buzlanma oluşurken, görüş mesafesi ise birkaç metreye kadar indi. Tipi nedeniyle Somkaya ile Gülizar köyleri arasında araçlar ilerleyemezken, bölgede yol açma ve tuzlama çalışmaları aralıksız sürüyor.

        Öte yandan, Ağrı Dağı eteklerinde bulunan Yaygınyurt köyü yolunda araç içerisinde mahsur kalan ve çoğunluğunu çocukların oluşturduğu yolcular ise Doğubayazıt İlçe Özel idaresi ekipleri tarafından kurtarıldı.

        (MSA-Y)

        16.02.2017 14:41:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler