Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bodrum'da FETÖ soruşturmaları aralıksız devam ediyor

        Eren Ayhan

        MUĞLA (İHA) - Tüm yurtta olduğu gibi Muğla'nın Bodrum ilçesinde de FETÖ soruşturmaları devam ediyor.

        Kanun Hükmünde Kararname ile kamu görevine devam ettiği anlaşılan Bodrum ilce Jandarma Komutanlığında görevli astsubay E.K (24), Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Bürosunun yürüttüğü soruşturma kapsamında, arama, gözaltı, sorgu işlemleri sonrasında, FETÖ Silahlı Terör Örgütünün şifreli haberleşme ağı olan bylock kullanıcısı olduğu iddiasıyla tutuklandı.

        Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığınca kamu görevlilerine yönelik bir başka soruşturmada, Bir ilkokulda öğretmen olarak görev yaparken açığa alınan L.P (28) ile Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde memur iken açığa alınan Z.E (48) hakkında bylock kullanıcısı oldukları iddiasıyla başlatılan soruşturmada; sistemde kayıtlı telefonları L.P nin kardeşi M.B.O (21) ve Z.E nin de oğlu A.E (21) nin bylock kullandığının ifadelerde geçmesi sonrası A.E ve M.B.O sevk edildikleri mahkemece tutuklandı. L.P ve Z.E hakkında ise adli kontrollü serbest bırakıldığı öğrenildi.

        Öte yandan 15 Temmuz gecesi okunan selaları susturmak isteyen H.O, S.K ve K.I hakkında silahlı terör örgütü üyeliği iddiasıyla Muğla Cumhuriyet Başsavcılığına kamu davası açılmak üzere fezleke yazıldığı; ayrıca Bodrum FETÖ ablası olduğu değerlendirilen bir bayan hakkında yakalama kararı çıkarıldığı öğrenildi.

        (EA-MB-Y)

        16.02.2017 14:46:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler