Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MİTSO eski Başkanlarından Ali Mat toprağa verildi

        (Fotoğraflı)

        Çağrı Purma

        MUĞLA (İHA) - Milas Ticaret ve Sanayi Odası (MİTSO) eski Başkanlarından ve eski Belediye Meclis üyelerinden Ali Mat çok sayıda seveni ile son yolculuğuna uğurlandı.

        Milas Belediyesi eski Başkan Yardımcılarından ve CHP eski İlçe Başkanlarından Mehmet Mat'ın da babası olan Ali Mat; KOAH rahatsızlığı sebebiyle yaklaşık 1 aydır tedavi gördüğü İzan Özel Sağlık Hastanesi'nde 89 yaşında yaşamını yitirmişti.

        Aynı zamanda bir dönemde CHP İl Sekreteri ve CHP yönetim kurulu üyeliği görevi yapan Ali Mat'ın cenazesi, öğle namazına müteakip Milas Ulu Cami'nde kılınan cenaze namazının ardından Şehir Mezarlığı'na toprağa verildi.

        Ali Mat'ın cenaze namazına; CHP Muğla Milletvekili Akın Üstündağ, CHP eski dönem Milletvekilleri Fevzi Topuz, Tolga Çandar, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Başkan Yardımcıları Faik Karagöz, Zeynep Mat, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, yakın ilçelerin Belediye Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, Siyasi Parti, Sivil Toplum Örgütü Yöneticileri, Mahalle Muhtarları, çok sayıda seveni ve Mat Ailesi'nin yakınları katıldı.

        İkinci kez acı yaşadılar

        Mat Ailesi yaklaşık 1 ay önce ise Ali Mat'ın eşi anneleri Güner Mat'ı solunum yetmezliği sebebiyle kaybetmişlerdi.

        (ÇP-MB-Y)

        16.02.2017 14:46:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler