Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Çerçioğlu su altı fotoğraf sergisini açtı

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Barlas

        AYDIN (İHA) - Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Kuşadası Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği işbirliği ile gerçekleşen "Derin Tutku" isimli su altı fotoğraf sergisinin açılış törenine katıldı.

        KUFSAD Başkanı Levent Köylü Başkan Çerçioğlu'na teşekkür ederek, "Deniz altında yakaladığımız fotoğraf karelerini sizlerle paylaşmak için buradayız. Fotoğraflar büyük emekle çekilmiş fotoğraflardır. Bugün yanımızda olan tüm dostlarımıza ve Sayın Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu'na çok teşekkür ederim" dedi.

        Vali Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nde KUFSAD'lı fotoğrafçıların çektiği fotoğraflardan oluşan serginin açılış kurdelesini kesen Başkan Çerçioğlu daha sonra su altı fotoğraflarından oluşan sergiyi gezdi.

        Dernek üyelerinden Ahmet Azbazdar, Eser Paşa, Bülent Çalımlı, Cumhur Gedikoğlu, ve Rüştü Kirman'a ait sergideki su altı fotoğraflarını tek tek inceleyen Başkan Çerçioğlu emeği geçenlere teşekkür etti. Sergi 22 Şubat tarihine kadar 09.00-17.30 saatleri arasında açık olacak.

        (MB-Y)

        16.02.2017 16:42:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler