Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        4. ocakta açılan yeni ayak için kurban Kesildi

        (Fotoğraflı)

        Onur Altındağ

        ZONGULDAK (İHA) - Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Karadon Müessesesi Kilimli İşletmesi'nde eksi 360-460 kodunda 4. Ocak Başyukarıda üretime hazırlanan yeni pano için, Kur'an-ı Kerim okunarak ve kazasız-belasız çalışma dileğiyle kurban kesim merasimi yapıldı.

        16 Şubat 2017 sabahı gündüz vardiyası ocağa inmeden önce düzenlenen törene; TTK Genel Müdür Vekili Ercan Gebeş, GMİS Genel Başkanı Ahmet Demirci, TTK Genel Müdür Yardımcısı İsmail Güner, Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Genel Sekreteri Satılmış Uludağ, Genel Mali Sekreteri Adnan Tıska, Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Kahraman Kabasakal, TTK Karadon Müessese Müdürü Murat Köseoğlu, Karadon Kilimli İşletmesi Müdürü Hüseyin Çınar, Karadon Gelik İşletme Müdürü Recep Ayyıldız, TTK Karadon Müessese ve işletmeler yöneticileri, GMİS Karadon Şube Başkanı Kemalettin Karataş ve şube yönetimi, Kozlu Şube Başkanı Hüseyin Kolçak ve şube yönetimi, Armutçuk Şube Başkanı Ali Eşitmez ve şube yönetimi, Merkez Şube Başkanı Birol Kundakçıoğlu ve şube yönetimi, Üzülmez Şube Başkanı Tayfun Demir ve Şube yöneticileri katıldı.

        Okunan Kur'an-ı Kerim'in ardından kazasız-belasız, verimli üretim dilekleriyle dua edildi.

        Ardından Karadon Yeni Kuyu başında kurban kesimi gerçekleştirildi.

        (OA-OA-Y)

        16.02.2017 16:54:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler