Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Eser hemşehrileri ile bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        İsmet Hüseyin Uğur

        MALATYA (İHA) - Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, Türk Harb-İş Sendikası tarafından Ankara'da düzenlenen toplantıda Darendeli ve Malatyalı hemşehrileri ile bir araya geldi.

        Türk Harb-İş Sendikası Genel Başkanı Darendeli Bayram Bozal tarafından sendikanın Ankara Kızılay semtindeki genel merkezinde düzenlenen toplantıya, Malatya eski Valisi ve eski milletvekili Saffet Arıkan Bedük, Merkez valisi Adnan Yılmaz, Darendeli Emekli Vali Ali Kolat, Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser ile Ankara Darendeliler Derneği Başkanı Şevket Soylu ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

        Toplantıda konuşan, Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, düzenlenen toplantıdan dolayı sendika başkanı Bayram Bozal'a teşekkür ederek, "Her ay düzenlenen bu toplantıda hemşehrilerimiz hasret giderdiği gibi Malatya ve Malatyalıların daha çok kaynaşmasına da vesile oluyor" diye konuştu.

        (İHU-SD-Y)

        16.02.2017 17:02:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler