Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        HKMO, mühendisliği ve depremi masaya yatıracak

        ADANA (İHA) - Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası (HKMO) Adana Şube Başkanlığı, 'Harita Mühendisliğinin Dünü, Bugünü ve Yarını' konulu panel düzenliyor.

        Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Haluk Özener'in moderatörlüğünde gerçekleşecek pane, 18 Şubat Cumartesi günü saat 13.00'da Seyhan Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi'nde başlayacak.

        Panele, İstanbul Teknik Üniversitesi E.Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Aksoy, Boğaziçi Üniversitesi E.Öğretim Üyesi Prof. Dr. Onur Gürkan, Yıldız Teknik Üniversitesi E.Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Selçuk ve İstanbul Teknik Üniversitesi Geoteknik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Caner Güney, konuşmacı olarak katılacak.

        (ELF-Y)

        17.02.2017 09:14:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler