Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eynal Kaplıcaları personeline mesleki beceri geliştirme eğitimi

        - Simav'ın turistik Eynal kaplıcalarında, 'Zafer-İN Operasyonu Mesleki Beceri Geliştirme Programı' eğitimleri başladı

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Emin İncekulak

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Simav ilçesine 5 kilometre uzaklıkta bulunan, 800 yatak kapasiteli turistik Eynal kaplıcaları personeline yönelik başlatılan, beceri geliştirme eğitimlerine toplam 75 çalışan katılıyor.

        Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, Kütahya, Afyonkarahisar, Manisa ve Uşak illerindeki KOBİ'lerde çalışan mavi yakalılara yönelik 'Zafer-İN Operasyonu Mesleki Geliştirme Programı' eğitimlerinin Simav Eynal kaplıcalarında başladığını ifade etti. Başkan Özkan, " Personelimizin alacağı eğitimler, kaplıcamızda verilecek olan turizm hizmetlerini daha kaliteli bir duruma getirecektir. Program kapsamındaki ilk eğitim uygulamasının, Eynal kaplıcalarından başlaması bizi çok sevindirdi" dedi.

        Eynal kaplıcaları İşletme Müdürü Cemil Baybuk, mesleki yeterlilik sınavına yönelik düzenlenen eğitimlerin içeriğinin, ön büro görevlisi için seviye 4, oda temizleme görevlisi için seviye 2 kapsamında olduğunu ve Personele 14'er kişilik guruplara halinde eğitim verildiğini belirtti.

        Mesleki beceri geliştirme eğitimcileri Aynil Aydoğan ve Hasan Murat Yayla, turizm sektörüne yönelik eğitimlerin kat hizmetleri sorumlusu ve servis görevlisi eğitimi olarak devam edeceğini,15-17 Mart tarihlerinde ikinci eğitim uygulaması ile sertifika sınavının yapılacağı bilgisini verdi. (MEİ-EFE)

        17.02.2017 09:50:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler