Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Trafik güvenliği için ışıklı duba

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        Haber : Tuna İşleyen

        Kamera : Tuna İşleyen

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Tavşanlı ilçesi Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Garnizon Komutanlığına, trafikte kullanılmak üzere çeşitli ekipmanlar teslim edildi.

        Tavşanlı kaymakamlık makamında gerçekleştirilen teslim törenine Tavşanlı Kaymakamı Yüksel Kara, İlçe Garnizon Komutanı Tuğrul Demiryürek, İlçe Emniyet Müdürü Turgay Temel, İlçe Özel İdare Müdürü Necati Derin, İl Genel Meclisi üyeleri Ramazan Aydemir, Osman Oral, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Salih Bülbül ve Köylere Hizmet Götürme Birliği üyesi muhtarlar katıldı.

        Tavşanlı Kaymakamı Yüksel Kara konu ile ilgili, " İlçe Emniyet Müdürlüğümüz ve İlçe Jandarma tarafından kullanılmak üzere Köylere Hizmet Götürme Birliğimiz tarafından el detektörü, yönlendirici ışıklı duba ve ışıklı yön çubuğu teslimini gerçekleştirdik. Bu Emniyetimizin ve Jandarmamızın ihtiyaç duyduğu, trafik kontrollerinde elzem olan araç gereçler idi. Hem trafik görevlilerimizin hem de vatandaşlarımızın bu hizmet sırasındaki can güvenliği için bu araç gereçler gerçekten önemli. Bu tür uygulamalarda güvenlik tedbirlerinin alınmasında faya var. Biz de bu konuda İl Genel Meclisi Üyelerimiz, muhtarlarımız, ihale sürecini gerçekleştiren özel idare ekiplerimize şükranlarımızı, emniyet ve jandarmamız adına teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi. (Tİ - EFE)

        17.02.2017 11:13:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler