Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KYK çalışanları ile öğrencilerden Halep'e yardım eli

        (Fotoğraflı)

        Murat Çelik A.

        AMASYA (İHA) - Amasya'da Kredi ve Yurtlar Kurumu(KYK) Müdürlüğü öncülüğünde iç savaş yaşanan Suriye'nin Halep şehrinden tahliye edilen siviller için düzenlenen kampanya kapsamında toplanan yardım malzemeleri tırla gönderildi.

        Toplanan yardım malzemelerinin Kızılay Amasya Şubesi aracılığıyla gönderildiğini belirten KYK İl Müdürü Kadir Kılıç, "Suriye'de uzun yıllar süren bir dram var. Fakat son günlerde gelen görüntüler artık durumun daha vahim boyutlara vardığını gösteriyor. Tüm yurtta olduğu gibi Amasya KYK çalışanları ve öğrencilerinin de Halep için seferber olacağından emindim. İlçelerimizdeki yurtlarımızın da desteğini aldık. Kısa süre içerisinde giyim, gıda malzemeleri toplandı" dedi.

        Kızılay Amasya Şube Başkanı Namık Kitapçı da, 'Halep Bizdir. Halep Bizdendir. Halep Bizimledir' kampanyasına destek olan KYK Müdürü Kılıç, yurt görevlisi Nurhan Celep ile yardım malzemelerinin Cilvegözü Sınır Kapısı'na naklinde yardımlarını esirgemeyen Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, yoğun emeği geçen Belediye Sosyal İşler Müdürü Nuri Keleş ve Hayatcan Derneği yetkililerine teşekkür etti.

        (MÇ-SLH-Y)

        17.02.2017 12:10:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Amasya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Amasya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler