Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dardanelspor deprem bölgesini ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        Gürkan Düzenli

        ÇANAKKALE (İHA) - Çanakkale Dardanelspor teknik heyet ve futbolcuları depremden en çok etkilenen Ayvacık'ın Yukarıköy köyüne gitti.

        Yukarıköy'de depremzedeler ile bir araya gelen Çanakkale Dardanelspor teknik heyeti ve futbolcuları depremzedelere moral verdi. Çanakkale Dardanelspor kafilesi 6 Şubat' tan buyana adeta Beşik gibi sallanan çok sayıda evin yıkıldığı Ayvacık köylerini ziyaret ederek depremzedeler ile bir araya geldi.

        Depremin en şiddetli olduğu Yukarıköy'ü ziyaret eden Çanakkale Dardanelspor teknik heyeti ve futbolcular vatandaşlara moral verdi. Kırmızı - beyazlı futbolcular yanlarında getirdikleri yardım malzemelerini dağıtırken futbolcular ve köylüler arasında sıcak diyaloglar yaşandı.

        (GD)

        17.02.2017 12:11:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler