Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TÜRKSOY, İş Dünyası Genel Merkezini ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        İsmail Gündüz

        KOCAELİ (İHA) - Uluslararası Türk Kültürü Teşkilatı TÜRKSOY Genel Sekreteri Büyükelçi Düsen Kaseinov, Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy'ı ziyaret etti.

        Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, TÜRKSOY Genel Sekreteri Büyükelçi Düsen Kaseinov'ı makamında ağırladı. Ziyarette konuşan Atasoy, "Öncelikle ziyaretiniz için teşekkür ederim. TÜRKSOY kuruluşunun yapmış ulusal ve uluslararası çalışmalarını Türk iş dünyası olarak yakından takip ediyoruz. Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu olarak Türk Devletlerinde yapacağımız çalışmaları TÜRKSOY la işbirliği içerisinde yapacağız" dedi.

        (İG-GY-Y)

        17.02.2017 12:52:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler