Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Turhal'da "Okul Sütü" projesi

        - Tokat'ın Turhal ilçesinde "Okul Sütü" projesi kapsamında öğrencilere haftalık olarak 3 ton süt dağıtılacak

        (Fotoğraflı)

        TOKAT (İHA) - Tokat'ın Turhal ilçesinde "Okul Sütü" projesi kapsamında öğrencilere haftalık olarak 3 ton süt dağıtılacak.

        Milli Eğitim Bakanlığı, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığının ilkokul öğrencileri için ortaklaşa düzenlendiği, "Okul Sütü" projesi kapsamında, Mehmet Akif İlkokulunda okul sütü dağıtım töreni yapıldı. Turhal Kaymakamı Dr. Ahmet Süheyl Üçer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yıldız ile Şube Müdürleri Aziz Durgun ve Murat Sapanca öğrencilere süt dağıttı. Öğrencilerle birlikte süt içen Kaymakam Üçer, süt içmenin sağlık açısından önemine değinerek, "Süt besin değeri açısından sizler için çok faydalı. Sizlerin büyümesine sağladığı katkıyı da küçümsememeliyiz. Bu nedenle süt çok önemli bir besin ve süt içmeyi mutlaka ihmal etmemelisiniz" diye konuşarak öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

        Okul Sütü projesi kapsamında Turhal'da öğrencilere haftada toplam 3 ton süt dağıtılacağı bildirildi.

        (Nİ-SLH-Y)

        17.02.2017 13:33:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler