Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Niğde Valisi Peynircioğlu, esnaflarla görüştü

        (Fotoğraflı)

        Yasin Esen

        NİĞDE (İHA) - Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu, Bor Kaymakamı Abdullah Küçük ve Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat'la birlikte Bor esnafını ziyaret ederek sorunları dinledi.

        Gerçekleşen ziyaretlerde huzur ve güven ortamında, devlet-vatandaş kucaklaşmasının, hoşgörü temelinde devam edeceğini belirten Vali Peynircioğlu, "Devletin her daim vatandaşın yanında olduğunun altını çizerek "Niğdemizi daha yaşanır bir kent haline getirmek amacıyla vatandaşların görüş ve önerileri, bizler için büyük önem taşımaktadır" dedi.

        Ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getiren Borlu esnaflar ise, "Valimizin halkın içinde olması ve bizleri ziyaret etmesinden çok mutlu oluyoruz. Allah Devletimize ve Milletimize zeval vermesin" ifadelerinde bulundu.

        Esnaflara bereketli, bol kazançlar dileyen Vali Peynircioğlu daha sonra halk pazarını gezerek vatandaşla sohbet etti.

        (YE-SK)

        17.02.2017 13:50:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Niğde haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Niğde Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler