Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Öz Kahta Yeni Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi açıldı

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Türkoğlu

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'ın Kahta ilçesinde yeni kurulan Öz Kahta Yeni Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ilk genel kurul toplantısını yaptı.

        Adıyaman'ın Kahta Belediyesi konferans salonunda yapılan genel kurul toplantısına Malatya Esnaf ve Sanatkar Kooperatifi Bölge Birliği Başkanvekili Abuzer Aslantürk ve kooperatif üyeleri katıldı.

        Toplantıda divan başkanlığı için oylama yapıldı. Yapılan oylama sonucu divan başkanlığına Malatya Esnaf ve Sanatkar Kooperatifi Bölge Birliği Başkanvekili Abuzer Aslantürk seçildi.

        Toplantı İstiklal Marşının okunmasının ardından yönetim kurulu raporları, kar zarar tablosunun görüşülmesi ve denetim kurulu raporunun okunmasıyla devam etti.

        Toplantı, Öz Kahta Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi yeni yönetim kurulu asil ve yedek üyelerinin seçilmesinin ardından Zeynal Aydın'ın başkan seçilmesiyle sona erdi.

        Toplantı sonunda Adıyaman'ın Kahta ilçesinde 3. Kredi Kefalet Kooperatifi kurulduğunu belirten Bölge Birlik Başkanvekili Abuzer Aslantürk, Amaçlarının Kahta ilçesindeki esnaf ve sanatkarlara katkı sunmak olduğunu söyledi.

        Bölge Birlik Başkanvekili Aslantürk, "Birliğimiz Esnaf ve Sanatkarlarımızın işyerlerini büyütmesini ve geliştirmeleri amacıyla kredi veriyor. Allah, Kahta'daki esnaf ve sanatkarların geleceğinin daha hayırlı, kazancı helal olmasını cenabı Allah'tan niyaz ederim" dedi.

        (HT-AHM)

        17.02.2017 14:25:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler