Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Siirt Diva-Sen Genel Kurul Toplantısı yapıldı

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Niyazi Deniz

        SİİRT (İHA) - Diyanet ve Vakıf Çalışanları Sendikası (Diva-Sen) Siirt 2'nci Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı.

        Siirt Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda düzenlenen genel kurul toplantısına, Diva-Sen Genel Başkanı Mustafa Çopursuz, Diva-Sen Kurucu Genel Başkanı Hüseyin Demirci, Genel Başkan Yardımcıları Nihat Bayraktar, Mustafa Fidan, Murat Özbek, Osman Temel, Siirt Belediye Başkan Yardımcısı Gülal Aygün, çeşitli sivil toplum örgütü temsilcileri ve kalabalık davetli katıldı.

        Açılış konuşmasını yapan Diva-Sen Genel Başkanı Çopursuz, Cumhurbaşkanlığı sisteminin Türk milletinin karakterine en uygun sistem olduğunu söyledi. 16 Nisan'da yapılacak anayasa değişikliği referandumunda sendika olarak "evet" oyu kullanacaklarını ifade eden Çopursuz, ülkenin geleceği için, dünyada ağlayan bütün mazlumların gülmesi için evet diyeceklerini söyledi.

        Birlik ve beraberlik mesajı veren Diva-Sen Siirt Şubesi Başkanı Mehmet Naci Özay ise memleketin ve ülkenin sorunlarına duyarlı bir sendikal çalışmalar içerisinde olduklarını, Siirt'in ve ülkenin geleceği için her zaman ellerini taşın altına koymaya hazır olduklarını kaydetti.

        Tek listeyle yapılan seçimlerde Mehmet Naci Özay, 100 delegeden oylamaya katılan 84'ünün oyunu alarak yeniden başkan seçildi.

        (MND-MP-Y)

        17.02.2017 16:24:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Siirt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Siirt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler