Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Büyükkılıç ve ekibi Gesi Fatih Mahallesini ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - Gesi Fatih Mahallesi'nde Cuma namazı sonrası mahalle halkı ve esnaf ziyaretinde bulunan Başkan Memduh Büyükkılıç, Gesi Fatih Mahallesi'nin son yıllarda şekillendiğini ve imarlaştığını bu açıdan şehrin bir bütün olarak gelişen mahalleleri arasında yer aldığını söyledi.

        Gesi Fatih Mahalle gezisine Melikgazi ilçe müftüsü Musa Dolar, AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu, Belediye Meclis Üyeleri, daire müdürleri ile mahalle muhtarları da iştirak etti.

        Mahalle halkının memnuniyeti önemli

        Gesi Fatih Mahallesi'nde geçen yıl gerçekleştirilen belediye çalışmaları ile ilgili olarak mahalle halkına memnuniyetlerini soran Başkan Memduh Büyükkılıç, bölgenin barındırdığı nüfus, yerel ve doğal yapısı ile Melikgazi için farklı bir yaşam alanı olduğunu kaydetti.

        İlçe sınırları içerisinde semtler arasında farklılık ve hizmet kalitesi gözetmeksizin yatırımların yapıldığını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, "Bugün Gesi Fatih Mahalle halkı ile beraberiz ve Aşure ikramımız Gesi Fatih mahalle halkına yapılmaktadır. İlçe sınırları içerisinde semtler arasında farklılık ve hizmet kalitesi gözetmeksizin yatırımlar yapılmaktadır. Gesi Fatih Mahallesi kendine özgün modern mimari yapıları olan ve her geçen gün modern binaların inşa edildiği çevresi ile bütünleşmiş bir semtimizdir. Şehrimizin çok katlı binaların, alt yapısı ile tamamlanan mahalleleri arasında yer alan Gesi Fatih Mahallesi gelişime açık bir mahallemizdir. Fatih Mahallesi belediye imar çalışmaları ile hem yenileniyor hem de eski yapıları ile geleceğe doğru ilerliyor" dedi.

        Mesken ağırlı mahallede

        Mahallede bulunan fırın, şarküteri ve manav esnafı ile sohbet eden Başkan Memduh Büyükkılıç, Gesi Fatih Mahallesi'nde yer alan gençlerin ve öğrencilerin yoğun sevgi gösterilerinde bulunmasına karşılık onlara aşure ikramında bulundu.

        (SK)

        17.02.2017 16:52:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler