Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erdemli Belediyesi, mahallere park kurmaya devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        MERSİN (İHA) - Mersin'in Erdemli ilçe Belediyesi, mahallelere park kurmaya devam ediyor.

        Kargıpınarı Mahallesi Çarkçılı mevkinde yeni yapılan parkta incelemelerde bulunan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, "Yaptığımız parkları sadece insanların günlük dinlenme ihtiyaçlarını karşılamaları için değil, yeri geldiğinde kır düğünlerinin, toplantıların, nişanların yapılabileceği bir konumda inşa etmeye çalışıyoruz. Bu parklarda insanlarımız hem hoşça vakit geçirecek, hem de çoluk çocuklarını güvenli bir şekilde oyun oynatma imkanına sahip olacaklar. Erdemli sınırları içerisinde Erdemli Belediyesinin hizmetlerinin gitmediği hiçbir yer kalmadı. Köylerimizin tamamında çocuk oyun grupları ve spor aletlerimizi görebilirsiniz. Tabiri caizse artık ikinci tura döndük. Birçok mahallemizde artık ikinci üçüncü oyun gruplarını kuruyoruz" dedi.

        Tollu, Erdemli'de vatandaşların yazları yayla olarak kullandığı eski adı Avgadı olan Aydınlar Mahallesine bu yaz tenis kortu armağan edeceklerini müjdeledi. Aydınlar Mahallesinin yaz nüfusunun 30 bin olduğunu belirten Tollu, "Bildiğiniz gibi Erdemli merkezde ilk defa tenis kortlarını biz oluşturduk. Şu anda Erdemli merkezde üç adet tenis kortumuz var ve bir saniye boşluk yok yani yoğun bir talep var. Yaz aylarında Avgadı Mahallemizin nüfusunun 30 binin üzerine çıkmaktadır. Yaz aylarında da vatandaşımızı bu sporla buluşturacağız. Bizim sloganımız, nerede bir insan varsa oraya hizmet götürmektir. Mersinin en geniş coğrafyasına sahip ilçesi olan Erdemli'de insanlarımızın memnuniyetini sağlama gayretindeyiz" diye konuştu.

        Gittikleri mahallelerde yapılan hizmetleri görmenin kendileri için büyük bir onur ve gurur kaynağı olduğunu ifade eden Tollu, mahallelerin kuruluşundan beri aldıkları hizmetlerin kat kat fazlasını son üç yıl içerisinde aldıklarını öne sürdü.

        (KRY-Y)

        17.02.2017 17:02:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler