Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Tuna: "Çocuklarımızın eğitimini önemsiyoruz"

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Ceylanpınar temasları kapsamında Ceylanpınar Fen Lisesini ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti.

        Kapıda öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılanan Vali Tuna, sınıfları ziyaretinde öğrencilere kitap hediye etti. Öğrencilerle gelecek planları hakkında sohbet eden Vali Tuna, yeni neslin eğitimine önem verdiklerini, alacakları eğitimle gençlerin ülkeyi daha müreffeh yerlere getireceklerine inandığını kaydetti.

        Şanlıurfa'da ve tüm ilçelerde eğitim alanında önemli hamleler yapıldığını belirten Vali Tuna, öğretmenlerle yaptığı görüşmede Türkiye'nin en genç nüfusuna sahip ili olan Şanlıurfa'nın gençlerine verilecek eğitimde öğretmenlerin en önemli faktör olduğunu dile getirdi. Çocukların eğitiminde birinci önceliğin iyi insan yetiştirmek olduğunu sözlerine ekleyerek devam eden Vali Tuna, "Çocuklarımızın eğitimini önemsiyoruz. Onların ahlaklı birer birey olmaları, topluma faydalı insanlar olarak yetişmeleri için ne gerekiyorsa bunun yöntemlerini sizler bularak yapacaksınız. Ders sırasında da ders dışında da öğrencilerle ilişkilerde bunu sağlayabiliriz. Ondan sonrası ise öğrencinin kendi kabiliyetine ve kendi kariyer tercihine kalmış bir durumdur" dedi.

        Öğrencilerin sahip oldukları kabiliyetleri keşfederek ortaya çıkarması gerekenlerin de yine öğretmenler olduğunu sözlerine ekleyen Vali Tuna, öğretmenlerin çocukları yeteneklerine uygun alanlara yönlendirmesi gerektiğini belirtti.

        Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna'ya Ceylanpınar Fen Lisesindeki temasları sırasında Kaymakam Ahmet Karatepe de eşlik etti.

        (BB-OE-Y)

        17.02.2017 17:08:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler