Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şanlıurfa'da planlı elektrik kesintisi uygulanacak

        ŞANLIURFA (İHA) - Türkiye Elektrik İletim A.Ş. tarafından yapılacak yıllık bakım çalışmaları nedeniyle 19 Şubat'ta Şanlıurfa'nın Suruç İlçesinde planlı elektrik kesintisi uygulanacak.

        Dicle Elektrik Dağıtımdan edinilen bilgiye göre, TEİAŞ tarafından 19 Şubat günü Suruç Trafo Merkezinde yıllık bakım çalışması yapılacak. Bu nedenle aynı gün 08.00- ile 16.00 saatleri arasında Suruç Trafo Merkezinden beslenen merkez ve kırsal mahallelerde enerji kesinti yaşanacak.

        Ayrıca 20 Şubat tarihinde ise Karaköprü İlçesine bağlı Doğukent Mahallesinde 09.00 ile 12.00 saatleri arasında ve Haliliye İlçesine bağlı Sırrın Mahallesinde ise 08.00 ile 16.00 saatleri arasında yapılacak olan tesis çalışmalarından dolayı elektrik kesintileri yaşanabileceği belirtildi.

        (Şİ-OE-Y)

        17.02.2017 17:13:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler