Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Piriştine Üniversite öğrencileri İznik'te

        (Fotoğraflı)

        BURSA (İHA) - Kosova'nın en büyük kamu üniversitelerinden olan Priştine Üniversitesi'nin öğrencileri İznik Belediye Başkanı Osman Sargın'ı ziyaret etti.

        Priştineli öğrenciler, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve BUMİAD'ın organizasyonu ile gerçekleştirilen "Ortak Kültürler, Ortak Fikirler projesi" çerçevesinde İznik'e geldi. Öğrencileri ağırlayan İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, "İznik, çok eski ve tarihî bir şehir. Takriben 6 bin yıllık geçmişe sahip. Sırası ile Bitinya, Roma, Bizans, Selçuklu ve Osmanlı' ya başkentlik yapmış bir şehirdir. Böylesine anlamlı bir ilçede sizleri misafir etmekten onur duyuyoruz. Değerli arkadaşlar böylesine değerli bir şehre katkı koyacağından hiçbir şüphemiz yok. İznik'e koyacağınız katkı ve kazandıracağınız değerden dolayı ben hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

        Osman Sargın, Priştine Üniversitesi asistanları Anıta Gıukaj ve Egzon Bayraktarı'na çini vazo hediye etti.

        (MŞ)

        17.02.2017 17:57:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler