Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şarköy Kaymakamından ev ziyaretleri

        (Fotoğraflı)

        Halil Dağ

        TEKİRDAĞ (İHA) - Tekirdağ'ın Şarköy ilçesi Kaymakamı Hamdi Üncü, eşiyle birlikte Cumhuriyet Mahallesinde yaşayan iki aileyi evlerinde ziyaret etti.

        Kaymakam Hamdi Üncü ve eşi Serap Üncü ilk olarak geçtiğimiz yıl TEOG sınavında ilçe birinciliğini elde eden Merve Gültekin'in ailesi ziyaret etti. Ziyarette başarılı öğrencinin ailesi ile sohbet eden kaymakam Üncü ve eşi, başarılarının devamını dileyerek kendilerinin her zaman yanlarında olduklarını ifade etti.

        Kaymakam Hamdi Üncü ve Eşi Serap Üncü bir diğer ziyaretlerini yine Cumhuriyet Mahallesinde ikamet eden 68 yaşındaki engelli vatandaş Azize Ok'a gerçekleştirdi. Engelli Azize Ok'la sohbet eden Kaymakam Üncü, devletin temsilcileri olarak kendilerinin yaşlı ve engelli vatandaşların her zaman yanlarında olacaklarını belirtti.

        (HLD-MK-Y)

        18.02.2017 09:25:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler