Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Geçici görevle sınırda görev yapan 112 ekipleri değişti

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Ali Dağ

        KİLİS (İHA) - Kilis'in Elbeyli ilçesi sınır hattında Çobanbey Sıhhi Tahliye Noktasında görev yapan Aydın, Antalya, Kırşehir, Muğla ve Burdur 112 ekipleri değişti.

        Fırat Kalkan'ı Harekatı nedeniyle geçici görevle Çobanbey Sıhhi Tahliye Noktasında görevlendirilen ve görev süreleri biten Aydın, Antalya, Kırşehir, Muğla ve Burdur 112 ekipleri görev sürelerini tamamlayarak Kilis'ten ayrıldı. Türkiye'nin bir çok ilinden Kilis'e görevlendirilen ve Fırat Kalkan'ı Harekatı sırasında Suriye'den gelen yaralılara ilk müdahaleyi yaparak hastanelere ulaştıran sağlık ekipleri, 15 günlük görev sürelerini tamamladıktan sonra yerlerine görevlendirilen sağlık çalışanlarına görevlerini teslim ettikten sonra Kilis'ten ayrıldı.

        (MAD-OE-Y)

        18.02.2017 09:55:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kilis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kilis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler