Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hakkari'de karla mücadele çalışması

        - 2600 rakımlı Şivekör Tepesi ile kayak merkezi yolundaki karla mücadele çalışmaları ikinci gününe girdi

        (Fotoğraflı)

        Feyzullah Taş

        HAKKARİ (İHA) - Hakkari'nin Durankaya beldesinin alternatif yolu olan 2600 rakımlı Şivekör Tepesi ile kayak merkezi yolundaki karla mücadele çalışmaları ikinci gününe girdi.

        Yüzlerce köy ve mezra yolunun kapalı olduğu Hakkari'de karla mücadele çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor. Hakkari İl Özel İdaresi karla mücadele ekibi, şehirden 12 kilometre mesafede bulunan 2600 rakımlı Durankaya beldesinin alternatif yolu olan Şivekör Tepesinde dün başlatılan karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor.

        İl Özel İdaresi yetkilileri, 2600 rakımlı Şivekör Tepesinde 3 iş makinesi ile çalışmalarının devam ettiğini ifade ederek, diğer taraftan Şivekör Tepesinin hemen altında bulunan kayak merkezi yolunu da yeniden ulaşıma açtıklarını ve genişletme çalışmalarına başladıklarını söylediler.

        (FT-MSA-Y)

        18.02.2017 10:52:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler