Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yeşilbahçe'de sona doğru

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Muratpaşa Belediyesi, 18 bin nüfuslu Yeşilbahçe Mahallesi'nde, asfalt çalışmalarına devam ediyor.

        Muratpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı yol yapım ekiplerinin Yeşilbahçe Mahallesi'nde başladığı asfalt çalışmaları devam ediyor. Savaş, Avni Tolunay ve Paşa Kavakları Caddeleri arasında kalan 18 bin nüfuslu Mahalledeki çalışmalar 1446 sokakta hızla ilerliyor. Muratpaşa Belediyesi, 2016 yılında 123 bin 475 ton asfaltlamayla ilçenin cadde ve sokaklarını yenilemeye ara vermeden devam ediyor. Aynı zamanda Çarşamba pazarının kurulduğu Muratpaşa Belediyesi çok katlı pazar yerinin de bulunduğu caddeyle birlikte Antalya'nın üç ana ulaşım aksı Metin Kasapoğlu, Portakal Çiçeği ve Avni Tolunay Caddeleri arasında kalan 1448 ve 1450 Sokaklarda çalışmalar sürüyor.

        Asfalt çalışmalarıyla birlikte kaldırım onarım ve yapım işleri de gerçekleştirilirken mahallede Şubat ayı sonunda çalışmalarını tamamlanması hedefleniyor.

        (SÇ-SÇ-Y)

        18.02.2017 10:54:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler