Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mamak Belediye Başkanı Akgül, Bilim Koleji öğrencilerini misafir etti

        (Fotoğraflı)

        ANKARA (İHA) - Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Çağlayan Mahallesi'nde hizmet veren Özel Yeni Bilim Koleji öğrencilerini misafir etti.

        Beden Eğitimi Öğretmenleri Mehmet Necmi Gönenç'le birlikte Akgül'ü makamında ziyaret eden minikler, okul dergisi için hazırladıkları soruları Akgül'e sordu. Okul dergisi hakkında Akgül'e bilgi veren Beden Eğitim Öğretmeni Mehmet Necmi Gönenç, "Okulumuzda çıkarmayı planladığımız okul dergimizin ilk sayısında size yer vermek istedik. Bizleri kırmadığınız için size teşekkür ediyoruz" dedi.

        Çocuklar okul dergisi için hazırladıkları siyasetten eğitime, çevreden spora birçok konuda merak ettikleri soruları Akgül'e sordu. Çocukların sorularını içtenlikle cevaplayan Akgül, "Sizler bizlerin ve ülkemizin geleceğisiniz. Bizler sizlerin daha iyi eğitim alması, daha iyi şartlarda yaşaması için elimizden gelen her türlü çalışmayı yapıyoruz. Sizlerden beklentimiz derslerinize çok iyi çalışıp ülkesine ve milletine faydalı bireyler olmanızdır" ifadelerini kaydetti.

        (MK-Y)

        18.02.2017 10:59:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler