Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        STSO'dan 'İstihdam Seferberliği' çalıştayı

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Niyazi Deniz

        SİİRT (İHA) - Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO), Marmara Bölgesi'ndeki Siirtli işadamlarının İstanbul'da bir araya geleceği "Cazibe merkezi olarak Siirt ve yatırım fırsatları" konulu toplantı düzenleyecek.

        STSO Başkan Vekili Nedim Kuzu, Marmara Bölgesi'ndeki Siirtli işadamlarıyla İstanbul'da bir araya geleceği çalıştayda, işadamların cazibe merkezleri projesi ve Siirt'in yatırım fırsatları konusunda bilgilendirileceğini bildirdi. Kuzu, "STSO Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu'nun ev sahipliğinde yapılacak çalıştayda, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Siirt Milletvekili Yasin Aktay, işadamları Ethem Sancak ve Nihat Özdemir, farklı sektörlerden Siirtli işadamlarının katılması bekleniyor. Siirt'in yatırım fırsatlarının enine boyuna değerlendirileceği çalıştayda, Kalkınma ve Ekonomi Bakanlığı ile Dicle Kalkınma Ajansı'nın (DİKA) bürokratları da cazibe merkezleri projesi ve genel olarak Doğu illerine sağlanan teşvikler konusunda detaylı bilgilendirmede bulunacaklar" dedi.

        (MND-MP-Y)

        18.02.2017 11:22:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Siirt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Siirt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler