Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sağlık-Sen'den Vali Ayyıldız'a ziyaret

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - İzmir Sağlık-Sen 1 No'lu Şube Başkanı Özgür Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri, İzmir Valisi Erol Ayyıldız'ı makamında ziyaret etti.

        İzmir Valisi Erol Ayyıldız, makamında İzmir Sağlık-Sen 1 No'lu Şube Başkanı Özgür Yıldırım ve yönetim kurulu üyelerini aradı. Ziyarette sendikalarının çalışma ve faaliyetleri hakkında bilgi verdiklerini belirten Başkan Yıldırım, "Sayın Valimize, sendikamızın ülkesini, vatanını seven herkesi kucaklayan, haksızlıklar karşısında ise dik duran anlayışını anlattık. Sağlık Sen'in mazlumun ve mağdurun yanında olan bu çizgisini sürdürmek için yönetim olarak tüm gücümüzle çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi. Başkan Yıldırım, "Sağlık Sen olarak gerek şube yönetimimiz gerekse kadın kollarımız sosyal sorumluluk projelerine önem veriyoruz. Bu çerçevede sürdürdüğümüz sendikacılık anlayışımızı İzmir'den tüm Türkiye'ye yayacağız" diye konuştu.

        (HG-Y)

        18.02.2017 11:23:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler