Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Biga Pomak Kültürünü Tanıtma ve Yaşatma Derneğinden Biga TSO'ya ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Safiye Tarı

        ÇANAKKALE (İHA) - Çanakkale'nin Biga Pomak Kültürünü Tanıtma ve Yaşatma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Çınar ve yönetim kurulu üyeleri Biga TSO yönetimini ziyaret etti.

        Pomaklar Derneği Başkanı ve heyetinin ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan, yenilenen Biga Pomaklar Derneği yönetimine yeni çalışma döneminde başarılar diledi. Başkan Doğan, dernek heyetine oda olarak yürüttükleri faaliyet ve projeler ile önümüzdeki dönemde yapmayı düşündükleri çalışmalar hakkında bilgi aktardı.

        Ziyarette ayrıca, Başkan Çınar tarafından Biga Pomaklar Derneği'nin gerçekleştirmeyi planladığı projeler ve çalışmalar hakkında oda yönetimine açıklamalarda bulunuldu.

        (GD)

        18.02.2017 11:40:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler