Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İzmit Belediyesi'nden Azerbeycan'a park

        (Fotoğraflı)

        İsmail Gündüz

        KOCAELİ (İHA) - İzmit Belediyesi tarafından Azerbaycan'ın Bakü vilayetine park yapılıyor.

        İzmit Belediyesi yetkilileri, Bakü'nün en önemli yerlerinden olan Nesime'de yapılacak parkın bütün hazırlıklarının tamamlandığı belirtti.

        Yaklaşık 2 bin metrekarelik alandaki parkın projesinin hazır olduğunu söyleyen İzmit Belediyesi yetkilileri, "Parkta yürüyüş yolları, oyun grubu, kondisyon aletleri, döküm çeşme, piknik masaları, banklar, kameriye ve bitki alanları yer alacak. İzmit Kardeşlik Parkı adı verilen parkı en kısa süre içinde tamamlamak istiyoruz. Ayrıca İzmit Belediyesi olarak kardeş belediyemiz olan Nesime'nin farklı noktalarına iki adet çocuk oyun grubu ile 5 farklı noktada kondisyon aleti montajı yapacağız. Böylelikle iki devlet tek millet olan her iki ülke arasındaki dostluk ve kardeşlik bağlarımızı daha da güçlendirmiş olacağız" dediler.

        (İG-AY)

        18.02.2017 12:27:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler