Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Atilla, Eğil'de halkla buluştu

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Eğil ilçesini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

        Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, kent merkezi ve dış ilçelerde esnaf ve vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Eğil ilçesine giden Başkan Atilla, ziyaretine Eğil Kaymakamı Kürşad Atak'ı makamında ziyaret ederek başladı. Kaymakamlık binası girişinde karşılanan Atilla, bir süre Atak ile baş başa bir görüşme gerçekleştirdi. Kaymakam Atak, ilçenin durumuna ilişkin Başkan Atilla'ya bilgi verdi.

        Vatandaşlarla bir araya geldi

        Atilla, daha sonra ilçenin çarşısı olarak bilinen Yenişehir Mahallesi Sunay Caddesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlar, yoğun ilgiyle karşıladıkları Atilla'ya yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Bir kıraathanede oturarak vatandaşlarla beraber çay içen Atilla, vatandaşlarla yakından ilgilendi, sohbet etti, sorun ve talepleri dinledi.

        "Hizmetlerimize devam edeceğiz"

        Başkan Atilla, halkın Büyükşehir Belediyesi hizmetlerinden en iyi şekilde yararlanacağını belirterek, "Diyarbakır'ımızın gelişmesi ve kalkınması için hizmetlerimize devam edeceğiz" dedi.

        Atilla, daha sonra cadde üzerinde bulunan esnafları ziyaret ederek sohbet etti.

        (İHA-MP-Y)a

        18.02.2017 12:55:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler