Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Söke'de çırçır işletmecileri pamuk sektörün sorunlarını görüştü

        (Fotoğraflı)

        Levent Tuncer

        AYDIN (İHA) - Söke Ticaret Borsası tarafından düzenlenen toplantıda Borsa üyesi pamuk çırçır işletmecileri bir araya geldi.

        Borsa konferans salonunda gerçekleşen toplantıda sektörün sorunları görüşüldü. Toplantıda Söke Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Deniz Günal, Borsa Genel Sekreteri Yalçın Ateş de bulundu.

        Çırçır işletmelerinin sorunlarının masaya yatırıldığı ve değerlendirildiği toplantıda geride kalan 2016 pamuk sezonunun da değerlendirilmesi yapılmış oldu. Toplantıda Söke dışındaki yerlerde üretilen pamuk satışlarının Söke pamuğunun aleyhine fiyat oluşturduğunun vurgusu yapıldı. Toplantıda; "2016 hasat sezonu iklim yönünden de çok olumlu geçmiştir. Söke Ticaret Borsası pamuk test laboratuvarı sonuçları da Söke Pamuğunun kalitesini göstermektedir" denildi.

        (LT-MB-Y)

        18.02.2017 13:00:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler