Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kütahya İlinden Yeşişenler Derneğine ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Efe

        KÜTAHYA (İHA) - Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Kütahya İlinden Yetişenler Derneği Başkanı Necmettin Çetintaş ve yönetimini ziyaret etti.

        Sürekli sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelip fikir alış verişinde bulunan Saraçoğlu, "Böyle derneklerin var olması toplumun yararınadır. Bu güzel oluşum içerisinde sizlerin elinden tutarak burs verdiğiniz öğrencilerimizin bir yerlere gelmesi mutluluk verici. Belediye Başkanı olarak şehrimizin öğrencilerine, değerlerine, örfüne, adetine sahip çıktığınız ve onları yaşattığınız için, bir arada olmanın gücünü topluma aktardığınız için sizlere çok teşekkür ediyorum" dedi.

        Kütahya İlinden Yetişenler Derneği Başkanı Necmettin Çetintaş, Saraçoğlu'na ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getirerek, "Bu şehre olan aşkımızdan dolayı hizmet etmeye devam edeceğiz" diye konuştu. (EFE)

        18.02.2017 13:09:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler