Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hırsızlık zanlıları jandarmadan kaçamadı

        MERSİN (İHA) - Mersin'de jandarma ekiplerince gerçekleştirilen 3 ayrı çalışmada, çeşitli hırsızlık suçlarına karıştıkları belirlenen 8 kişi yakalanarak adliyeye sevk edildi.

        Mersin İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, Çamlıyayla ilçesi Darıpınarı ve Körmenlik köylerinde yürütülen çalışmalarda, enerji ve nakil hatlarındaki bakır kabloları çaldığı belirlenen 1 kişi, çalıntı malzemelerle birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

        Ekiplerin merkez Toroslar ilçesi Gözne Mahallesinde gerçekleştirdikleri bir başka çalışmada ise durumundan şüphelenilerek ikaz edilmesine rağmen kaçan bir otomobil, takip sonucu yakalandı. Araçta yapılan aramada 3 ayrı adresten çalındığı tespit edilen 1 av tüfeği, çok sayıda elektronik alet ve beyaz eşya ele geçirildi. Olayla ilgili araçta bulunan 4 kişi gözaltına alındı.

        Mersin'de jandarma ekiplerinin yaptığı diğer bir çalışmada da 3 kişi, kesilmiş kablo ve hırsızlıkta kullanılan malzemelerle birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

        Şüphelilerin işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildikleri bildirildi.

        (HSK-Y)

        18.02.2017 14:04:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler